Notícies de empreses

ep recurso de oryzon genomics

Oryzon presenta bons resultats del seu estudi per tractar la leucèmia mieloide

Oryzon Genomics ha presentat aquest divendres dades preliminars de l'assaig de Fase lb FRIDA que investiga la combinació d'iadademstat i gilteritinib per tractar la leucèmia mieloide aguda (LMA) en pacients en recaiguda/refractaris portadors d'una mutació de tipus FLT3. I les sensacions no podrien ser millors, segons ha explicat a una nota.

solaria febrero 23

Solaria es gira per sorpresa i es dispara després de rebre ofertes de compra no sol·licitades

Atenció a Solaria, que ha passat de ser el pitjor valor de l'IBEX aquest divendres (amb caigudes que rondaven el 3%) a disparar-se de manera sorprenent (ha pujat un 9,79%, fins als 12,56 euros). Bloomberg publica que la companyia ha rebut propostes d'adquisició no sol·licitades, i cita persones amb coneixement de l'assumpte. Recordem que aquesta setmana el gestor francès Oddo Bhf emetia un informe en què assegura que l'adquisició de Solaria per part d'Endesa "té sentit estratègic i financer".

ep archivo   el ceo de repsol josu jon imaz interviene durante el world energy outlook en el campus

El grup saudita Aramco negocia comprar el 25% de Repsol Renovables

El grup d'Aràbia Saudita Aramco està negociant comprar el 25% de Repsol Renovables. Segons Expansión, ha contractat BNP Paribas per efectuar la seva entrada a través d'una ampliació de capital per finançar el creixement, que valoraria el negoci en uns 6.000 milions d'euros.