Notícies de empreses

l expansion d apple pay passera par des batailles locales

Apple arriba amb dubtes a un WWDC clau: com serà la seva aproximació a la IA?

Tots els ulls estan posats sobre una Apple plena de dubtes. Que el gegant tecnològic de Cupertino no travessa el seu millor moment no és una cosa nova, però els últims mesos semblen haver fet efecte en la imatge d'una companyia que fa no tant semblava inexpugnable. La caiguda de la demanda dels seus productes al mercat asiàtic, especialment a la Xina, així com altres titulars negatius han fet efecte en el valor, que amb prou feines puja un 2% des del començament d'any, una cosa força cridanera si es compara amb els seus grans competidors. Per això, la Conferència Mundial de Desenvolupadors (WWDC, per les sigles en anglès) és molt important per a la companyia dirigida per Tim Cook.

photo du logo de toyota 20240603105128

Volatilitat a Toyota i altres fabricants japonesos després d'un escàndol de seguretat

Les accions dels fabricants japonesos d'automòbils Toyota, Mazda, Honda i Suzuki, així com les de Yamaha Motor, han estat subjectes a una elevada volatilitat als últims dies després que el Ministeri de Transports nipó descobrís dilluns passat que es van utilitzar dades falsos per certificar alguns dels models produïts per aquestes companyies. Toyota, el fabricant d'automòbils més gran del món, ha perdut més de 15.000 milions de dòlars en capitalització borsària a l'última setmana.

puig campana

BofA inicia Puig amb una valoració de 30 euros i consell de comprar

Bank of America (BofA) inicia la cobertura de Puig amb una valoració de 30 euros per acció, cosa que implica un potencial de revaloració del 16%, i consell de comprar el valor. "Creiem que l'historial d'execució de Puig al mercat cotitzat serà un catalitzador per a una requalificació", expliquen els estrategs.