Notícies de empreses

sacyr, 1200

Fortes caigudes en Sacyr: tanca una ampliació de 66,67 milions d'accions amb descompte del 8,7%

Sacyr ha comunicat aquest divendres la fixació del preu i el tancament de l'ampliació de capital a exclusió de dret de subscripció preferent per aproximadament 222 milions d'euros, anunciada ahir dijous a la tarda, després de la finalització del procés de prospecció accelerada de la demanda portat a terme per JP Morgan i Société Générale com a joint global coordinators i joint bookrunners juntament amb Banc Santander i CaixaBank com a joint bookrunners.

ep archivo   el ceo bbva onur gen durante un encuentro sobre el sector bancario europeo organizado

Genç (BBVA) defensa l'OPA sobre Sabadell: "Confiem que tiri endavant"

El conseller delegat de BBVA, Onur Genç, ha defensat l'OPA hostil presentada sobre Banc Sabadell, una transacció que defineix com a "amistosa", ja que dona als accionistes del banc català "la possibilitat de decidir", i que també qualifica com la "correcta", ja que permet als accionistes aconseguir una prima "molt rellevant" (del 30% enfront del preu del 29 d'abril) i també "capturar més valor al futur" a través de la participació del 16% de l'entitat resultant.

illustration d archives du logo de nvidia 20240522174019

Nvidia no dona signes de fatiga: "Sembla que la IA només ha començat"

Nvidia ho ha tornat a fer. Un cop més, i tot i que les expectatives al voltant de les seves xifres eren molt elevades, el fabricant de xips ha batut totes les previsions amb els resultats. La companyia continua complint les altes exigències del mercat. I no només això: no mostra ni el més mínim senyal d'esgotament com a líder indiscutible a la revolució de la intel·ligència artificial (IA).