Notícies de empreses

dl china peoples republic of china prc flag beijing shanghai country generic pb 20231031 0833

La Xina concedirà 42.000 milions en préstecs per donar suport al sector immobiliari

La Xina continua treballant per impulsar el malparat sector immobiliari i apuntalar l'economia en general. Amb aquest objectiu, el Banc Popular de la Xina ha posat en marxa un finançament de 300.000 milions de iuans (42.250 milions de dòlars) que establirà un servei de préstecs destinat a donar suport a "projectes d'habitatge subsidiats" pel Govern.

ep archivo   applus logo

Apollo es retira de l'OPA sobre Applus i la CNMV autoritza l'oferta d'Amber

L'OPA sobre Applus és més a prop que mai d'arribar al final. Segons ha informat aquest divendres la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el fons Apollo, el primer en presentar l'oferta sobre la cotitzada espanyola, ha retirat la seva proposta i deixa via lliure a Amber (ISQ Holdings i TDX Capital) per adquirir la companyia de certificacions tècniques.

ep archivo   junta de accionistas de merlin

Bankinter baixa Merlin a vendre: així veuen els experts els seus resultats i el canvi de president

Merlin Properties recull avui amb tranquil·litat a la borsa els resultats del primer trimestre del 2024 que va publicar dijous a última hora de la tarda. Els experts diuen que ha estat "un trimestre sense sorpreses" i que són unes xifres "mixtes". Pel que fa a la dimissió de Javier García-Carranza com a president i el nomenament de José Luis de Mora Gil-Gallardo, també comunicat a la jornada passada, afirmen que hauria de "ser positiu".