Notícies de empreses

ep logo de alibaba

Alibaba cau: guanya un 86% menys fins al març i incompleix les expectatives

Alibaba cau més de 5% a Wall Street després de presentar uns resultats del primer trimestre del 2024, quart trimestre fiscal per a la companyia, que no han complert les expectatives del mercat quant a guanys. El gegant xinès del comerç electrònic ha registrat un benefici net atribuïble de 3.270 milions de iuans, un 86% menys que durant el mateix període de l'any anterior.

alicia minsait

Minsait llança AlicIA, un avatar basat en IA per assessorar pimes i autònoms

Minsait, una companyia d'Indra, ha presentat AlicIA, el primer avatar basat en intel·ligència artificial (IA) que ofereix assessorament bancari expert a autònoms i petites empreses espanyoles. Es tracta d'un important recurs per al sector financer que l'empresa digital ha donat a conèixer aquest dimarts durant la celebració de Revolution Banking, l'esdeveniment més rellevant per al sector bancari a Espanya.

ep archivo   el bei y microbank destinaran 200 millones de euros para financiar a microempresas y

El BEI i MicroBank destinaran 200 milions per finançar microempreses i autònoms

El Banc Europeu d'Inversions (BEI) i MicroBank han signat un préstec de 100 milions d'euros que, segons expliquen, facilitarà l'accés al finançament a les microempreses i els autònoms d'Espanya a l'hora d'iniciar o expandir els seus negocis. Amb el préstec signat amb el BEI, que compta amb una garantia de CaixaBank, MicroBank posarà a disposició d'aquest segment empresarial un total de 200 milions d'euros en microcrèdits gràcies a la seva aportació addicional de 100 milions d'euros, tal com han informat en un comunicat.