Notícies de empreses

dl novo nordisk logo pharmaceuticals weight loss wegovy ozempic logo generic 1

Novo Nordisk i Eli Lilly cauen: AmGen avança amb un medicament contra l'obesitat

Les accions de Novo Nordisk pateixen al mercat. Els títols del gegant farmacèutic danès han caigut amb força a la borsa nacional, però també a Wall Street, després que un dels seus grans rivals, AmGen, hagi anunciat importants avenços a l'estudi de MariTide, un medicament experimental per combatre l'obesitat. Les accions d'Eli Lilly també han baixat amb ganes.

puig campana

Puig tanca pla a l'estrena més gran a la borsa del 2024 a Europa

Puig ha finalitzat la sessió del debut en borsa pla i als 24,50 euros, el preu de la col·locació. La companyia ha marcat un primer canvi als 25,54 euros (+4,24%), posteriorment ha avançat amb força, per registrar màxims als 26,50 euros (+8,16%), tot i que ràpidament s'ha desinflat, donant mostres d'una volatilitat considerable.

ep el nuevo logotipo de puig

Val la pena comprar accions de Puig quan comencin a cotitzar?

Val la pena comprar accions de Puig quan comencin a cotitzar? És la pregunta que es fan molts inversors al detall, que no han pogut comprar títols de l'empresa, especialitzada en cosmètica i perfums, ja que la col·locació prèvia s'ha fet entre inversors institucionals. En el primer preu, el valor ha marcat forts guanys del 8%, fins als 26,50 euros, tot i que posteriorment ha cotitzat a nivells inferiors als 25 euros, amb una alta volatilitat, per tancar als 24,50 euros, el preu de la col·locació.