ep tomtom go 20170405101103
TomTom GO TOMTOM

MADRID, 5 (Portaltic/EP)

La Setmana Santa propicia les vacances a destinacions nacionals i molts espanyols prefereixen agafar el cotxe en comptes de viatjar amb tren, avió o autobús per arribar a les seves destinacions, confiant en la guia dels seus sistemes de navegació. No obstant això, obliden que no tots els GPS són iguals ni ofereixen les mateixes prestacions.

Confiar en les aplicacions amb funcions de GPS pot implicar, per exemple, que s'interrompi el servei amb trucades o missatges entrants o que arribi a quedar-se sense connexió a Internet a mig camí. Inconvenients que no passen amb un sistema de navegació com el que ofereix TomTom amb el seu dispositiu TomTom GO. És el navegador més potent que TomTom ha creat fins avui i pot aprendre dels teus hàbits de conducció i predir les teves destinacions perquè estalviïs temps en el cotxe.

TomTom GO és un sistema de navegació amb WiFi incorporat que permet estar connectat en tot moment, i s'integra a la perfecció amb l''smartphone' per anunciar els teus missatges de text i permetre l'ús complet de l'assistent personal del telèfon, sense obstaculitzar les indicacions en ruta. És compatible amb assistents com Google Now o Siri, i la WI-FI integrada simplifica considerablement l'actualització de tots els mapes del món, sense necessitat d'un ordinador

Així mateix, TomTom GO gràcies a les actualitzacions en temps real procedents de milions de conductors, ofereix informació de trànsit extremadament precisa i t'ajuda a planificar rutes intel·ligents, directament des del GPS per esquivar les retencions. També avisa el conductor amb alertes dels radars fixos, mòbils i de velocitat mitjana, que ajuden a mantenir la velocitat.

TomTom GO amb WI-FI, control de veu i prediccions de rutes pot estar disponible en diferents models, amb un preu inicial de 229,95 euros.

contador