ep el presidente del gobierno pedro sanchez inaugurara el curso politico en un acto en la sede del
A. Pérez Meca - Europa Press

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha inaugurat el curs polític avançant que "gravaran fiscalment els qui tenen al banc suficients diners per viure 100 vides".

D'aquesta manera, el cap de l'Executiu ha indicat que posarà en marxa "noves accions destinades a fitar privilegis desproporcionats que tenen i dels quals es beneficien certes elits" del país.

"Gravarem fiscalment els que ja tenen al banc suficients diners per viure cent vides. Ho farem, insisteixo, no per perjudicar els milionaris sinó per protegir les classes mitjanes i treballadores d'un sistema que continua sent extraordinàriament injust", ha insistit Sánchez a l'acte realitzat a l'Institut Cervantes.

El president ha remarcat que, "independent del que pensin alguns, Espanya serà un país millor si té més automòbils elèctrics, per cert fabricats a Espanya, més autobusos públics i, per tant, més transport públic i menys Lamborghinis".

Durant la seva intervenció, Sánchez també ha afirmat que continuaran avançant "cap a una fiscalitat més progressiva, amb impostos que graven més els que més tenen i orientin també el model productiu".

contador