• La borsa espanyola obrirà el dia 6 de gener
  • Irlanda i el Regne Unit només obriran mig dia el pròxim divendres
Festivos Navidad

S'acosta el final de l'any i amb ell les vacances de Nadal. Encara que aquest any els dies clau coincideixen amb cap de setmana, hi ha països on les vacances s'allarguen uns quants dies més.

A Europa, les borses principals tancaran 24, 25, 26 i 31 de desembre i l'1 de gener, encara que hi ha casos excepcionals com Irlanda i Regne Unit, que a més tanquen a meitat de la sessió el dia 23 i el dia 27 complet. De cara a la Nit de cap d'any, la borsa de Londres i la de Dublín tornaran a tancar a mitja sessió el divendres previ, igual que Alemanya. El dia de Reis no serà festiu en la borsa espanyola, encara que sí se celebrarà a Àustria, Finlàndia i Suècia.

A Amèrica les borses tancaran en conjunt els dies 24, 25 i 31 de desembre i el dia 1 de gener. Als Estats Units, a més, serà festiu el dia 26 de desembre i el dilluns 2 de gener de 2017. El divendres previ a Nit de cap d'any tancarà la borsa de Brasil.

A Àsia i Oceania, a més dels dies clau, hi ha nombroses borses que tanquen en el 'boxing day' i el dimarts 27 de desembre. A més, la borsa del Japó i la de Nova Zelanda tampoc obriran el dia 2 de gener, mentre que Corea del Sud només obrirà mig dia. Durant el divendres previ al 24 de desembre descansaran la borsa del Japó, mentre que Austràlia i Nova Zelanda obriran solament mig dia.

Noticias relacionadas