ep trabajadores de la construccion reciben formacion
FLC

L'índex d'activitat total de la construcció de la zona euro d'IHS Markit va caure al 47,8 a l'agost, des del 48,9 de juliol, el que indica la disminució més marcada de l'activitat de construcció a tota la zona de l'euro durant tres mesos.

El volum de feina dut a terme en projectes de construcció d'habitatges a l'eurozona va ser lleugerament inferior a l'agost. El lleu creixement de l'activitat de construcció d'habitatges a Alemanya i Itàlia va ser insuficient per compensar la sòlida disminució de l'activitat de construcció d'habitatges a França.

El sentiment general entre les empreses constructores de l'eurozona es va tornar negatiu de nou a l'agost. Les empreses de construcció alemanyes i franceses, en conjunt, van anticipar una caiguda de l'activitat durant els propers 12 mesos. D'altra banda, els constructors italians mantenen la confiança, encara que el grau d'optimisme no era tan alt com al juliol. El pessimisme estava generalment lligat a les preocupacions per l'impacte a llarg termini de la pandèmia sobre el sector de la construcció.

Noticias relacionadas

contador