ep grifols
Grifols

MADRID, 3 (EUROPA PRESS)

Grifols va registrar un benefici net de 134 milions d'euros durant el primer trimestre d'aquest any, la qual cosa suposa un augment del 7% respecte al mateix període de l'exercici anterior i el 12,6% dels ingressos nets, segons ha informat aquest dimecres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El benefici net ajustat es va situar en 164,2 milions d'euros, amb un creixement del 17,1%, excloent els costos no recurrents i relacionats amb adquisicions recents, l'amortització de les despeses financeres diferit pel refinançament i l'amortització d'intangibles associats a compres.

La xifra de negoci de Grifols va augmentar un 10,7%, fins als 1.061,7 milions d'euros.

En el primer trimestre del 2017, el resultat brut d'explotació (ebitda) ajustat va créixer un 14,3% i va aconseguir 322,9 milions d'euros, que representa un marge del 30,4% sobre vendes.

Tenint en compte els costos no recurrents associats a l'adquisició de la unitat de diagnòstic transfusional per tecnologia NAT d'Hologic, l'ebitda de Grifols es va situar en 306 milions d'euros, que suposa un marge del 28,8% sobre vendes.

A final del primer trimestre del 2017, el deute financer net es va situar en 5.754,6 milions d'euros, incloent els 1.700 milions de dòlars de finançament per a la compra de la unitat de diagnòstic transfusional per tecnologia NAT d'Hologic.

contador