ep archivo   galp
GALP - Archivo

Galp ha anunciat aquest dimarts que seguirà facilitant el dia a dia dels consumidors davant de la persistència de l'elevada inflació, que ha encarit els subministraments bàsics i la cistella de la compra. Per això, ha decidit ampliar fins al proper 31 d'octubre els descomptes en proveir combustible, així com les solucions d'autoconsum solar i recàrrega elèctrica.

Així ho ha avançat l'energètica en una nota, en què explica que amb l'objectiu de centralitzar les diferents necessitats d'energia "als preus més competitius", ha creat tres ofertes independents, simples i directes de què es podran beneficiar els usuaris:

1. Pla Estalvi en Combustible i Rentat

Galp ofereix una campanya de descomptes directes a tots els particulars que facin els seus proveïments a les estacions de servei Galp, repartides per tot el país. Des d'aquest dimarts, la companyia bonifica amb 10 cèntims de descompte directe per litre, a tots els seus combustibles regulars, a tots els usuaris del programa de fidelització Mundo Galp. A més de 15 cèntims per litre per als carburants premium-Evologic. Els dos descomptes són aplicables fins a 30 litres i amb un límit de quatre proveïments al mes.

El descompte s'incrementa en el cas dels usuaris nous de l'aplicació Mundo Galp. En el primer proveïment, accedeixen a una bonificació de 15 cèntims de descompte directe, per litre, a tots els combustibles regulars, gasolina i dièsel. En el cas dels carburants premium-Evologic, els nous socis gaudiran d'un estalvi de 20 cèntims per litre al primer proveïment. Els dos descomptes tenen un límit aplicable de fins a 30 litres, per un màxim d'un proveïment.

L'usuari pot accedir tant a la bonificació de combustibles regulars, com als descomptes en carburants premium-Evologic, introduint el codi MUEVETUCOCHE a Mundo Galp.

A més de l'estalvi en combustible, la companyia multienergètica convida els usuaris a deixar a punt el vehicle a la tornada de les vacances, afegint un 50% de descompte directe al rentat Premium, introduint el codi LAVADOPREMIUM a l'aplicació.

2. Pla estalvi Solar

D'altra banda, Galp aposta per estendre la promoció adreçada a tots els consumidors d'habitatges unifamiliars que contractin autoconsum solar a casa.

Aquells usuaris que instal·lin panells solars per al seu autoconsum, amb bateries o sense, tindran accés -des d'avui i durant el termini d'un any des de la signatura del contracte- a un descompte de fins a 35 cèntims d'euro, per litre, en combustibles regulars i de 40 cèntims d'euro, per litre, a combustibles premium-Evologic. Amb un màxim de proveïment de 2.000 litres anuals.

Un cop contractat el producte solar, els clients accediran a un codi de descompte, personal i intransferible, que permetrà al client introduir-lo a Mundo Galp i obtenir el QR de descompte en combustibles.

3. Pla estalvi Elèctric

Finalment, a través de Mundo Galp, els usuaris poden accedir a una bonificació del 30% en totes les recàrregues que els seus vehicles elèctrics facin als punts de càrrega de la xarxa pública de la companyia (estacions de servei Galp i pàrquings públics de centres comercials, supermercats, hotels etc., amb el distintiu Galp Electric).

Per poder carregar el vehicle, només cal introduir el codi MUNDOELECTRIC a l'App Mundo Galp. Des de l'aplicació es poden geolocalitzar totes les ubicacions que tenen punts de càrrega a Espanya i Portugal, comprovar si estan disponibles i pagar a través del mòbil. Tots els carregadors estan oberts i accessibles per a qualsevol model de vehicle elèctric.

Per exemple, una persona que contracti el Pla d'Estalvi Solar pot accedir a dos tipus d'estalvis. Un primer estalvi a la factura de la llum, al voltant de 700 euros anuals. A més d'un estalvi directe de 12 euros per cada proveïment de 30 litres de combustible premium-Evologic, extensible durant un any. Si té un vehicle elèctric, el descompte pujarà a gairebé 10 euros per recàrrega completa, cada vegada que recarregui a la xarxa Galp.

L'aplicació de descomptes dels tres plans multienergia integrats s'haurà de fer a través de l'aplicació de fidelització Mundo Galp.

Noticias relacionadas

contador