ep modelpiscinala marca laghetto
Model de piscina de la marca LaghettoFLUIDRA

BARCELONA, 10 (EUROPA PRESS)

Fluidra ha adquirit el 90% de la firma italiana especialitzada en piscines de disseny Laghetto, companyia que factura uns set milions d'euros i l'activitat de la qual es concentra a Itàlia i França.

La plantilla de Laghetto, amb seu a Cremona (Itàlia), compta amb una trentena de treballadors, que s'incorporaran a la multinacional catalana especialitzada en el sector de piscines i 'wellness', ha informat en un comunicat aquest dilluns.

Així, l'operació s'ha concretat amb la compra del 90% de les accions de la firma italiana com a culminació d'una trajectòria prèvia de col·laboració que es va iniciar fa un any a partir de l'acord de 'cobranding' que vinculava Laghetto i AstralPool de Fluidra, i que se centrava bàsicament en el subministrament de filtres i bombes.

Laghetto, amb una trajectòria de més de 40 anys, és una marca referent en el disseny d'alta gamma i els seus productes són especialment indicats per a àtics, salons amplis, terrasses i jardins.

Fluidra opera a 45 països a través de 160 delegacions comercials i centres de producció situats en els cinc continents, i compta amb un equip humà integrat per unes 4.300 persones.

contador