• La propera revisió de qualificació referent a Pamplona i a Barcelona es durà a terme el divendres 9 de març
ep la ikurrina ondeaayuntamientopamplonadiachupinazo
EUROPA PRESS

Fitch, agència internacional de ràting, ha millorat al seu últim informe la qualificació creditícia de Barcelona i Pamplona, ​​que han pujat de 'BBB +' a 'A-'. Segons l'informe, els perfils de crèdit de Barcelona i de Pamplona són més forts del que indiquen les seves qualificacions, a causa del "seu fort rendiment operatiu, del seu deute moderada i de la bona salut de l'economia local". Així mateix, la perspectiva d'aquesta situació creditícia ha passat de positiva a estable.

L'agència de qualificació creditícia Fitch ha revisat la qualificació de l'Ajuntament de Pamplona després de la millora reflectida per la valoració de l'Estat, que ha passat també de 'BBB +' a 'A-', amb perspectiva estable. Amb tot això, Pamplona ha elevat la seva qualificació en diferents indicadors que mesuren el ràting a llarg i curt termini en divisa i en moneda local. El ràting a llarg termini en divisa ha pujat de 'BBB +' a 'A-'; el ràting a curt termini en divisa, de F2 a F1; i el ràting a llarg termini en moneda local, de 'BBB +' a 'A-'.

La propera revisió de qualificació referent a Pamplona i a Barcelona es durà a terme el divendres 9 de març. Al seu anterior informe, publicat al mes de setembre de l'any passat, Fitch definia Pamplona com a centre administratiu, polític i econòmic, a més de centre de serveis de Navarra, que congrega un 31% de la població.

Noticias relacionadas

contador