ep fabricaercros
Fábrica de ErcrosERCROS/ORIOL CONESA

MADRID, 3 (EUROPA PRESS)

Ercros va registrar un benefici de 9,23 milions d'euros el primer trimestre de l'any, la qual cosa suposa un increment del 15,8% respecte a l'obtingut en el mateix període de l'exercici anterior, segons ha informat aquest dimecres la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

La signatura ha ressaltat que aquest augment és "especialment rellevant" per haver-se produït en un context de "forta" pujada del preu de les principals matèries primeres, especialment l'electricitat i el metanol, que han experimentat increments superiors al 50% respecte al primer trimestre del 2016.

També és indicatiu, segons la companyia, de la fortalesa mostrada per la majoria dels seus mercats, que a més de generar un major volum de vendes està permetent un augment dels marges.

Les vendes del primer trimestre es van elevar a 165,36 milions d'euros, un 14,8% més, i de la millora de vendes han participat els tres negocis de la companyia.

Així, la divisió de química intermèdia ha experimentat un creixement de les vendes del 18,6%; la divisió de derivats del clor un 12,7% i la divisió de farmàcia un 10,9%.

Durant el primer trimestre del 2017, la companyia ha adquirit 3.106.860 accions pròpies amb un cost d'adquisició de nou milions d'euros, d'acord amb el pla de remuneració a l'accionista engegat pel consell d'administració.

contador