ep las grandes urbes y la costa mediterranea como andalucia comunidad valenciana cataluna y madrid
AEPSI

Les vendes anuals d'habitatges seran de 550.000 entre 2022 i 2025 gràcies al creixement del sector immobiliari per la recuperació econòmica, segons les estimacions de l'Associació Espanyola de Personal Shopper Immobiliari (Aepsi), que preveu que de cara als propers quatre anys, els compradors es decantaran per cases més sostenibles i prevaldrà la certificació energètica de tipus 'A' o 'B'.

Les grans urbes i la costa mediterrània, com Andalusia, Comunitat Valenciana, Catalunya i Madrid, són algunes de les zones preferides per als futurs compradors, concretament dels inversors internacionals, ja que en representen més d'un 30%.

Pel que fa al que resta d'aquest 2021, les previsions apunten que es podrien arribar a les 450.000 compravendes d'habitatges a Espanya.

"El teletreball ha generat nous hàbits i necessitats en els compradors, els qui actualment busquen immobles situats a zones residencials i perifèriques", assegura el president d'Aepsi, Iñaki Unsain.

Els agents immobiliaris també estimen un increment del cost dels immobles sostingut en el temps, de manera que asseguren que és el millor moment per comprar.

contador