ep archivo   la demanda de segunda residencia se inclina hacia la compra 59 en detrimento del
GVA - Archivo

Dins del Top 10 de les localitats més demandades per trobar un pis de lloguer durant el segon trimestre de l'any, la meitat és a Barcelona. L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Terrassa, Manresa i Sabadell es troben entre les 10 poblacions amb més demanda relativa.

Així ho recull un estudi d'idealista, segons el qual Vitòria i Barcelona són les úniques capitals de província que apareixen entre les 10 poblacions més demandes per trobar-hi un arrendament.

El següent esglaó de les poblacions amb la pressió més gran de la demanda sobre l'oferta existent d'habitatges de lloguer l'ocupen Palma, Tarragona, Madrid, Saragossa, Santa Creu de Tenerife, Màlaga i Lleida. Amb elles es consoliden les demandes de Vilanova i la Geltrú i Torrent.

A més, el portal immobiliari assenyala que durant aquest segon trimestre ha destacat l'increment de la pressió de la demanda sobre les localitats costaneres o properes a la mar: Reus, Salou, Benidorm, Xerès de la Frontera, Guardamar del Segura, Altea i Finestrat.

Entre les capitals de província destaquen les pujades de Castelló de la Plana, Girona, Huelva i Santander.

contador