fumio kishida
Fuente: Twitter

El govern japonès ha dit avui que ha de trobar un equilibri entre l'obertura als viatgers estrangers i el manteniment del control de la pandèmia de coronavirus, en un intent de reactivar la tercera economia del món, que s'ha vist molt afectada per l'absència de turistes.

El Secretari Cap del Gabinet, Hirokazu Matsuno, ha declarat en una roda de premsa que el govern estudiarà com alleujar les restriccions del Covid-19, alhora que “manté un equilibri entre la prevenció de la propagació de la infecció i (la promoció) de les activitats socials i econòmiques".

El primer ministre, Fumio Kishida, podria prendre una decisió aquesta mateixa setmana sobre la flexibilització, que també permetria als viatgers individuals visitar el Japó sense haver de reservar en una agència de viatges, ha informat FNN.

Abans de la pandèmia, el Japó no exigia visats turístics a 68 països i regions. El govern podria eliminar el límit diari d'arribades per a l'octubre, segons ha informat el diari Nikkei aquest diumenge.

El subsecretari en cap del gabinet, Seiji Kihara, ha declarat aquest diumenge en un programa de televisió que "un ien feble és el més eficaç per atraure el turisme entrant", i ha afegit que s'han de prendre més mesures per atraure els visitants estrangers.

Noticias relacionadas

contador