etats-unis-le-president-americain-donald-trump-le-29-mai-2020

La pandèmia ha destruït 1,52 milions d'ocupacions als EUA. La xifra és una mica millor de l'esperada per uns analistes que anticipaven la pèrdua de 1,55 milions de treballs a la primera economia del món durant l'última setmana.

Es confirma així el descens d'aquesta dada per desena setmana consecutiva encara que els experts continuen destacant que són xifres molt altes.

Les peticions setmanals del subsidi d'atur s'han publicat uns dies després de la sorprenentment positiva dada d'atur als EUA. El país va aconseguir crear 2,5 milions de treballs al maig, enlloc de perdre' més de 7 milions, com esperava el consens.

En aquella ocasió, el president Donald Trump no va malgastar l'ocasió per a felicitar-se a si mateix per la seva gestió a través del seu perfil personal de Twitter.

"Més enllà d'un possible rebrot, l'economia dels EUA sembla haver deixat el pitjor enrere, com mostra aquesta sorprenent dada, encara que encara desconeixem com serà la nova normalitat", apunten els experts de Citizens Bank.

Noticias relacionadas

contador