jamie dimon ceo chairman jpmorgan jp morgan chase

El director executiu de JPMorgan Chase, Jamie Dimon, ha expressat aquest dijous els seus dubtes sobre la possibilitat que la Reserva Federal (Fed) hagi acabat de pujar els tipus d'interès, un dia després que l'organisme decidís mantenir sense canvis el preu del diner a la forquilla compresa entre el 5,25% i el 5,5%, el nivell més alt dels últims 22 anys.

"Crec que (la Reserva Federal) fa bé de fer una pausa i veure què passa. Sospito que és possible que no hagi acabat", ha assenyalat en una conferència a Texas recollida per Fortune.

L'opinió de Dimon es basa en les paraules del president de la Fed, Jerome Powell, que va assegurar després del conclave d'aquest dimecres que "uns mesos de bones dades són només el principi del que caldrà per generar confiança que la inflació està baixant de manera sostenible". També va alertar que "la idea que seria difícil tornar a apujar els tipus després d'una o dues reunions no és correcta".

En aquest sentit, el director executiu de JPMorgan Chase va alertar les empreses, principalment les més petites, perquè adaptin les seves operacions a un possible context de tipus més alts.

“Sospito que aquestes taxes més altes... veuràs força persones nedant nues. No podien suportar el doble cop de l'estanflació o els mals béns arrels o alguna cosa així. Quan parlo amb petites empreses, els dic que estiguin preparats per a una varietat d'esdeveniments”, ha afegit.

A més, Dimon va fer seva una de les frases del reconegut inversor Warren Buffet per assegurar que "només quan baixa la marea t'assabentes de qui ha estat nedant nu".

contador