• A França es publica la taxa de desocupació del segon trimestre
  • I al Regne Unit surten a la llum les dades de vendes al detall de juliol
bce, banco central europeo

Aquest dijous totes les mirades dels inversors se centren al Vell Continent, on es coneixen un bon grapat de referències macroeconòmiques. Per començar, a França es publica la taxa de desocupació del segon trimestre, mentre que al Regne Unit surten a la llum les dades de vendes al detall de juliol. No obstant això, tota l'atenció la porta la publicació de les actes del Banc Central Europeu (BCE), en concret de la seva reunió del passat 21 de juliol.

  • 11.659,20
  • 0,35%
  • 80,51$
  • 0,10%

Tantmateix, a la zona euro es coneix també la balança per compte corrent de juny, les dades de l'IPC de juliol, i la producció de construcció de juliol. Als EUA, aquest dijous és el torn a les dades setmanals de desocupació i a l'índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia. Al plànol empresarial destaquen Nestlé, Swisscom, The Gap i Wal-Mart Stores, que presenten resultats.

ECONOMIA

Japó: Balança comercial juliol (1:50h); Exportacions i importacions (1:50h).

França: Taxa de desocupació segon trimestre (8:45h).

Regne Unit: Vendes al detall juliol (10:30h).

Europa: Balança per compte corrent juny (10:00h); IPC juliol (11:00h); Producció de construcció juliol (11:00h); Actes del BCE (13:30h).

EUA: Índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia agost (14:30h); Peticions setmanals de desocupació (14:30h); Índex capdavanter juliol (16:00h).

EMPRESES

Europa: Nestlé i Swisscom presenten resultats.

EUA: The Gap i Wal-Mart Stores presenten resultats.

contador