• A Espanya, l'INE publicarà l'índex de cost laboral harmonitzat del segon trimestre
  • Itàlia publicarà les dades d'atur del segon trimestre
federal reserve, fed, usa,

La setmana comença amb poques referències borsàries. A Espanya, s'ha d'estar atents a l'Institut Nacional d'Estadística (INE) ja que publicarà l'índex de cost laboral harmonitzat del segon trimestre i les xifres de societats mercantils de juliol.

No obstant, la gran referència macroeconòmica arribarà des dels EUA, ja que hi haurà discurs de dos membes de la Reserva Federal dels EUA (Fed). En primer lloc, parlarà Dennis P. Lockhart, president de la Fed d'Atlanta, i després ho farà Lael Brainard, membre de la Junta de Govern de la Fed. A més, El Tresor col·locarà lletres a tres i sis mesos, així com de bons a tres i deu anys.

En el plànol empresarial, Lar España presentarà els seus resultats trimestrals, igual que ho farà l'equip de futbol britànic Manchester United

A Itàlia es coneixeran xifres d'atur del segon trimestre, a Portugal l'IPC d'agost i a França el Tresor col·locarà lletres a tres, sis i dotze mesos. Per llavors, al Japó s'hauran conegut xifres de comandes de maquinària de juliol.

En el plànol empresarial, Lar España presentarà els seus resultats trimestrals, igual que farà l'equip de futbol britànic Manchester United.

Durant la resta de setmana, les xifres de l'IPC del mes d'agost seran la protagonistes a Espanya, així com el deute de les administracions públiques del segon trimestre que traurà a la llum el Banc d'Espanya. També es coneixerà la inflació d'agost als EUA, on l'altra gran referència serà la dada de confiança del consumidor de la Universitat de Michigan, mentre que la reunió de política monetària del Banc d'Anglaterra centrarà l'interès al Regne Unit, dijous que ve.

ECONOMIA

Japó: Taxa d'inflació domèstica d'agost (1:50 h); comandes de maquinària de juliol (1:50 h.); comandes d'eines per maquinària d'agost (8:00 h.)

Xina: Inversió estrangera del mes d'agost (7:30 h.); massa monetària d'agost; nous préstecs

Portugal: Índex de Preus al Consumidor del mes d'agost

Itàlia: dades de l'atur del segon trimestre

EUA: Discurs de Lockhart de la Fed (14:00 h.); emissió de bons a 3 i 6 mesos (15:30 h.); discurs de la governadora de la Fed Brainard (19:00 h.)

EMPRESES

Espanya: Lar España presenta els seus resultats trimestrals

Regne Unit: l'equip de fútbol Manchester United presenta els seus comptes trimestrals

contador