• A Alemanya també es coneixerà l'IPC del mes de desembre
  • El Tresor dels EUA col·locarà lletres a tres i sis mesos

Aquest dimarts els inversors tindran la mirada posada a Alemanya, ja que es coneixeran les xifres d'atur del mes de desembre. També hauran d'estar atents a l'IPC del mateix mateix mes i les vendes al detall del mes de novembre.

  • 11.953,20
  • 1,36%

Al Regne Unit es publicarà el PMI manufacturer de novembre i a Portugal la confiança empresarial i del consumidor de desembre.

Als EUA els inversors coneixeran la despesa en construcció de novembre i les xifres del PMI manufacturer

A EUA els inversors coneixeran la despesa en construcció de novembre i les xifres del PMI manufacturero i el ISM manufacturero de desembre. El Tresor col·locarà lletres a tres i sis mesos i a quatre i 52 setmanes.

A tenir en compte a més que la Borsa de Tòquio seguirà tancada per festiu. D'altra banda, a la Xina es coneixerà també el PMI Manufacturer Caixin.

Pel que fa a Espanya no es coneixerà cap dada macroeconòmica, però Faes Farma pagarà el seu dividend als accionistes que hagin triat el pagament en efectiu.

ECONOMIA

Xina: PMI Manufacturer Caixin del mes de desembre (3:45 h.)

Alemanya: Vendes al detall del mes de novembre, dada de desocupació del mes de desembre (10:55 h.); IPC del mes de desembre (14:00 h.)

Regne Unit: PMI manufacturer del mes de desembre (10:30 h.)

EUA: ISM Nova York del mes desembre (15:45 h.); PMI Manufacturero (15:45 h.); ISM de preus pagats (16:00 h.); ISM manufacturero (16:00 h.); Despesa en construcció (16:00 h.).

EMPRESES

Espanya: Faes Farma paga dividend

Noticias relacionadas

contador