cbdraghiecb

Aquest dijous 8 de març, la vaga pel Dia Internacional de la Dona serà una de les protagonistes de la jornada. Sota el lema "Si nosaltres parem, s'atura el món", centenars d'organitzacions del Moviment Feminista a Espanya volen que la meitat de la població es pari.

Pel que fa a la macroeconomia espanyola, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà els preus d'habitatge del quart trimestre de 2017.

El mercat estarà especialment pendent de la reunió de tipus d'interès que celebrarà el Banc Central Europeu (BCE), durant la qual s'espera que es donin més detalls sobre la retirada d'estímuls del banc central. A més, l'organisme emetrà el seu dictamen sobre el nomenament de Luis de Guindos com a vicepresident.

A Alemanya, es publicaran les comandes de fàbrica, mentre que als Estats Units s'actualitzaran les peticions setmanals d'atur. Finalment, ja a Àsia, es coneixeran el PIB i la balança comercial i per compte corrent del Japó, així com la balança comercial de la Xina.

ECONOMIA

Espanya: preus d'habitatge del quart trimestre de 2017 (09:00h).

Eurozona: reunió del BCE sobre tipus d'interès (1345h) i dictamen del BCE sobre el nomenament de Luis de Guindos com a vicepresident.

Alemanya: comandes de fàbrica (08: 00h).

EUA: peticions setmanals d'atur (14:30h).

Japó: PIB final, balança comercial i balança per compte corrent (00:50h).

Xina: balança comercial, exportacions i importacions (03:00h).

Noticias relacionadas

contador