• Al otro lado del charco, se informará sobre las peticiones de desempleo
  • General Motors, Visa y Atresmedia son otras tres empresas que presentan sus resultados trimestrales
bce, banco central europeo

La reunió de política monetària del Consell de Govern del Banc Central Europeu (BCE) fixarà totes les mirades dels inversors aquest dijous. A més, sense sortir del Vell Continent, a França es coneixerà l'enquesta de negocis de juliol i a Suïssa la balança comercial de juny. Al Regne Unit sortiran a la llum les vendes detallistes del mes de juny i les dades de finançament del sector públic del mateix mes.

  • 191,16$
  • -0,71%
  • 11.953,20
  • 1,36%

Ja a les nostres fronteres, es coneixerà la balança comercial del mes de juny i el Ministeri d'Ocupació publicarà l'afiliació d'estrangers a la Seguretat Social del mateix mes.


A l'altra banda del toll, als EUA es publicaran les habituals xifres setmanals de sol·licituds inicials de subsidi per atur i de massa monetària. També es coneixeran les vendes de cases de segona mà del mes de juny i l'índex de preus de l'habitatge FHFA del mes de maig.


Altres referències a la major economia del món seran l'índex d'activitat de la Fed de Chicago de juny, els indicadors avançats de juny i l'enquesta de perspectives empresarials de la Fed de Filadèlfia de juliol.


En l’àmbit empresarial, presentaran resultats trimestrals Amazon.com, Bank of New York Mellon, Biogen, Capital One Financial, DR Horton, Cintes, Dunkin Brands, Dominos Pizza, General Motors o Visa. A Espanya, per la seva banda, informaran dels seus comptes Bankiter i Atresmedia.


ECONOMIA


França: confiança empresarial del mes de juliol (8.45 h)


Espanya: balança comercial del mes de juny (10.00 h)


Regne Unit: vendes minoristes del mes de juny (10.30 h)


Zona Euro: reunió de política monetària del BCE (13.45 h)


EUA: panorama de negocis de la Fed de Filadèlfia del mes de juliol; peticions inicials de subsidi d’atur; índex activitat nacional de la Fed de Chicago (14.30 h); índex de preus de l'habitatge FHFA del mes de maig; i vendes d'habitatges de segona mà del mes de juny.


EMPRESES


Espanya: Bankinter i Atresmedia presenten els seus resultats.


Alemanya: Daimler presenta els seus comptes trimestrals.


EUA: Amazon.com, Bank of New York Mellon, Biogen, Capital One Financial, DR Horton, Cintes, Dunkin Brands, Dominos Pizza, General Motors i Visa presenten resultats del segon trimestre.

contador