ep ocio bar baresmadrid restaurante restaurantes
EUROPA PRESS

Aquest dilluns 5 de març, l'actualitat econòmica estarà marcada per la publicació dels índexs PMI compostos i de serveis a les principals economies del món. Així, aquesta dada s'actualitzarà a Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Regne Unit, EUA, la Xina, el Japó i l'Eurozona.

A Espanya, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica els índexs de preus d'exportació i d'importació de productes industrials. A l'Eurozona també es coneixerà la dada de confiança de l'inversor del març i les vendes al detall de gener.

De cara a la resta de la setmana, destacarà la sessió de dijous, 8 de març, durant la qual el Banc Central Europeu celebrarà la seva reunió de política monetària en la qual es donaran més detalls sobre la retirada d'estímuls del banc central.

També hi haurà decisió sobre tipus d'interès a Austràlia (dimarts 6), al Canadà (dimecres 7) i al Japó (divendres 9). A més, dimecres es publicarà el PIB del quart trimestre a l'Eurozona.

ECONOMIA

Espanya: índexs de preus d'exportació i d'importació de productes industrials (09:00), PMI compost de febrer (09:15h) i PMI de serveis (09:15h).

Itàlia: PMI de serveis (09:45h).

França: PMI compost i PMI de serveis (09:50h).

Alemanya: PMI compost i PMI de serveis (09:55h).

Eurozona: PMI compost, PMI de serveis (10:00h), confiança de l'inversor de març (10:30h) i vendes al detall de gener (11:00h).

Regne Unit: PMI compost i PMI de serveis (10:30h).

Grècia: PIB del quart trimestre (10:00h).

EUA: PMI compost, PMI de serveis de febrer (15:45h) i ISM compost (16:00h).

Japó: PMI compost i PMI de serveis (01:30h).

Xina: PMI compost i PMI de serveis (02:45h).

Noticias relacionadas

contador