• També es coneixeran les reserves setmanals de cru de l'API al llarg de la tarda
broker390

Aquest dimarts, 29 d'agost, les mirades dels inversors se centraran en diverses dades macroeconòmiques que es publicaran a banda i banda de l'Atlàntic, entre ells el PIB anual i trimestral francès o la confiança del consumidor nord-americà. També tindrà lloc una emissió de bons a quatre setmanes i de Notes del Tresor a 7 anys als Estats Units.

Les dades 'macro' ocuparan l'agenda d'aquest dimarts. Es publicaran l'índex de confiança del consumidor Gfk a Alemanya, el PIB anual i trimestral francès, la confiança del consumidor nord-americà i les dades del comerç minorista al Japó.

A més, els inversors estaran atents a l'emissió de bons a quatre setmanes, a l'emissió de Notes del Tresor a 7 anys i a les reserves setmanals de cru de l'API les dades del qual coneixeran al llarg de la tarda als Estats Units.

DADES MACRO

Alemanya: índex de confiança del consumidor Gfk (06:00)

França: Despesa del consumidor juliol (06:45) i Producte Interior Brut del segon trimestre (06:45)

Estats Units: confiança del consumidor- Conference Board (16:00), emissió de bons a quatre setmanes (15:30), emissió de Notes del Tresor a 7 anys (17:00) i reserves setmanals de cru de l'API (20:30)

Japó: Comerç minorista mes de juliol i vendes de grans magatzems (23:50)

Noticias relacionadas

contador