• En España, Gamesa celebra junta de accionistas tras su fusión con Siemens
  • La zona euro publicará los datos de la confianza del consumidor del mes de junio
Gamesa-siemens

A EUA, els inversors tornaran a estar atents al discurs que pronunciarà la presidenta de la Reserva Federal (Fed), Janet Yellen, davant la Cambra de Representants. A més, es publicaran una sèrie de dades del mercat immobiliari: vendes de casa de segona mà del mes maig i l'índex de preus d'habitatge del mes d'abril.

Pel que fa a Espanya, aquest dimecres no es publicaran dades macroeconòmiques, però les empreses centraran la jornada. Així, es prestarà especial atenció a la junta d'accionistes que celebrarà Gamesa ja que serà la primera després de la seva fusió amb Siemens. A més, Applus i Saeta Yield també celebraran juntes d'accionistes.


A la zona euro es coneixeran les xifres de la confiança del consumidor de juny. A més, a Suïssa es publicarà l'índex Zew d'expectatives de negoci.

ECONOMIA



Suïssa: es publica el ZEW d'expectatives econòmiques de juny (11.00 h)


Alemanya: se subhasten bons de deute a 30 anys (11.35 h)


Portugal: s'informa de la balança per compte corrent d'abril (12.30 h)


Zona Euro: confiança del consumidor de juny (16.00 h)


EUA: sol·licituds d'hipoteques (13.00 h); l'índex de preus d'habitatge de la FHFA d'abril (13.00 h); les vendes de cases de segona mà de maig (16.00 h); compareixença de la presidenta de la Fed, Janet Yellen (16.00 h); Inventaris setmanals de cru (16.30 h).


EMPRESES


Espanya: Gamesa, Applus i Saeta Yield celebren la seva junta d'accionistes


EUA: Bed Bath & Beyond presenta els seus resultats

contador