coronavirusniño

Un científic britànic de l'Imperial College ha dit que el seu equip, que està liderant la recerca contra el coronavirus, ha fet un avanç "significatiu" en la vacuna contra el virus.

Segons informen mitjans britànics, el professor Robin Shattock, cap d'infecció i immunologia de l'Imperial College de Londres, ha anunciat que ara estan en l'etapa de començar a provar la vacuna en animals i que, tan aviat com la setmana vinent, començaran els estudis en humans.

Shattock ha assenyalat que la diferència entre aquest virus i uns altres anteriors és que la vacuna pot produir-se en aquesta ocasió molt més ràpid que mitjançant els mètodes convencionals.

"Els mètodes convencionals solen trigar almenys dos o tres anys a arribar a resultats. I hem passat d'aquesta seqüència a generar un candidat en el laboratori en 14 dies", va dir en declaracions a 'Sky News'.

El brot de coronavirus que ha tingut el seu origen a la Xina ha infectat ja a més de 14.550 persones a tot el món. El professor Shattock va afegir que "no serà massa trigui si això es converteix en una pandèmia i si circula per tot el món. Encara no sabem molt sobre l'epidèmia en si, per la qual cosa pot disminuir en els mesos d'estiu si és com la grip".

Noticias relacionadas

contador