ep archivo   oficina de cajamar a 18 de julio de 2022 en madrid espana
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

Cajamar anticipa a pagesos i ramaders els imports de les seves sol·licituds d'ajuts a la Política Agrària Comunitària (PAC). L'entitat ofereix a agricultors i ramaders assegurar les collites, així com l'assegurança Incapacitat Laboral Temporal (ILT).

Cajamar posa a disposició dels agricultors i ramaders interessats a assegurar les seves collites i explotacions contractant assegurances agràries de Cajamar, així com l'assegurança d'Incapacitat Laboral Temporal (ILT), destinada als agricultors i ramaders autònoms, per cobrir la incapacitat laboral transitòria amb un pagament diari en cas de baixa laboral per malaltia o accident.

Així mateix, l'entitat financera ha assenyalat que a aquells que domiciliïn el cobrament i els seus ajuts superin els 5.000 euros, se'ls aportarà una llicència del quadern digital CX Terra. Es tracta d'una comunitat per a la digitalització i la sostenibilitat del sector agroalimentari que posa a disposició dels seus membres més de 500 indicadors sectorials, una àmplia col·lecció de cursos en format en línia o presencials, eines digitals per facilitar l'activitat diària a tècnics i agricultors, informes especialitzats de tots els sectors agroramaders, articles d'actualitat, opinió i innovació, a més d'un gran nombre de publicacions al voltant del sector primari.

L'any 2023, Cajamar va destinar al sector primari i la seva indústria més del 46% del nou finançament empresarial concedit.

contador