- Eleva el seu preu objectiu fins als 6,74 euros
Els analistes d'Alphavalue recomanen afegir en cartera el Banc Santander, ja que consideren que els negocis a l'estranger li reportaran beneficis i li atorguen un potencial alcista del 13% durant els pròxims sis mesos.
- 4,33€
- -0,57%
Alphavalue ha revisat el preu objectiu i l'ha elevat fins als 6,74 euros per acció. Durant la sessió de divendres, els títols de Banc Santander es mantenen plans i cotitzen a 5,90 euros.
Alphavalue assenyala que els inversors estan perdent la por d’apostar pel Banc Santander
"El mercat està perdent la por de Santander, l'evolució borsària, fins al moment, ha estat per sota del seu sector a nivell europeu destacant aquesta infraevolució durant la segona meitat de 2015", assenyalen els analistes d’Alphavalue.
Però hi ha altres factors pels quals els analistes recomanen afegir en cartera les accions de l'entitat santanderina. El primer d'ells és la manera de gestionar la crisi del Brexit. "La companyia va recuperar terreny respecte al seu sector als parquets borsaris durant els primers mesos de 2016, però el referèndum sobre el Brexit va tirar per terra aquesta recuperació. El banc, a través de diverses adquisicions, ha incrementat la seva exposició al Regne Unit fins arribar a prop d'un 20% del capital i els beneficis totals", ressalten.
La segona de les raons per la qual Alphavalue recomana apostar per Banc Santander són els seus negocis a l'estranger. "Malgrat el “rebalance” de la posició geogràfica del grup cap al Regne Unit, l'exposició a l'Amèrica Llatina continua sent significativament alta, notablement al Brasil. Llatinoamèrica representa gairebé el 30% del seu capital i el 40% dels seus beneficis abans d'impostos", indiquen els analistes.
El comportament de Santander sobre el parquet també ha estat aplaudit pels analistes d'Alphavalue ja que "el banc va recuperar els seus màxims de 2015 durant la primavera de 2017, comportant millor que el seu sector i veient únicament afectat, d'una manera moderada, per l'adquisició del Banc Popular".