Notícies de economia

ep fabricacion de materias plasticas y sus manufacturas

El sector manufacturer dels Estats Units millora a l'agost, però es manté en contracció

El sector manufacturer dels EUA ha millorat a l'agost, però es manté en contracció, com mostra l'índex PMI que elabora l'Institute for Supply Management (ISM), que s'ha situat a 47,2 punts, des dels 46,8 del mes anterior . La dada s'ha situat lleugerament per sota del que anticipava el consens, que havia previst una pujada superior, fins a les 47,5 unitats.

ep archivo   un camarero colocando las sillas de una terraza en pamplona

Funcas avisa del "refredament" de la creació d'ocupació a l'estiu pels serveis

Funcas ha avisat del "refredament" de la creació d'ocupació aquest estiu després de conèixer la dada d'atur d'agost, que s'ha publicat aquest dimarts, així com el nombre d'afiliats a la Seguretat Social, que es va reduir en 193.704 persones al mes passat. Aquesta darrera xifra, ha indicat Funcas en un comunicat, en termes desestacionalitzats, equival a un creixement de 35.000.

ep la presidenta de la cnmc cani fernandez durante su intervencion en el xli seminario de la apie

Susana Campuzano Fernández, nova directora de Competència de la CNMC

El Ple del Consell de la CNMC ha aprovat el nomenament de la nova directora de competència de l'organisme. La designació s'ha dut a terme mitjançant concurs públic i seguint els principis de transparència i idoneïtat per al lloc, segons ha informat aquest dimarts mitjançant un comunicat.