Notícies de economia

petroleo rusia portada

El petroli puja: Aràbia Saudita anuncia que estendrà la retallada voluntària l'agost

El petroli torna a pujar gràcies a l'Aràbia Saudita… i a Rússia. El cru West Texas puja a prop d'un 1% i se situa al voltant dels 71 dòlars, mentre que el petroli Brent, de referència mundial, repunta lleugerament menys i escala fins als 76 dòlars després que el país del Golf Pèrsic hagi anunciat que ampliarà la retallada voluntària de producció. A Espanya, Repsol puja amb força després de conèixer aquesta notícia.

selfbank portada

Self Bank llança un nou dipòsit a tres mesos amb un interès del 3,05% TAE

Self Bank llança un nou dipòsit a tres mesos amb un tipus d'interès del 3,05% TAE. El dipòsit es pot contractar des del 10 de juliol fins al 31 d'agost del 2023, per a saldos entre 1.000 euros i un milió d'euros, tant per clients actuals com per nous clients del banc. L'únic requisit és que s'han de tractar de nous diners procedents d'altres entitats.

ep archivo   izado de la bandera espanola

El Consell General d'Economistes apuja la previsió de PIB el 2023 fins al 2,1%

El Consell General d'Economistes ha revisat a l'alça la previsió de creixement de l'economia espanyola el 2023 fins al 2,1%, tres dècimes més, considerant que el creixement del segon i del tercer trimestre estarà similar al del primer trimestre, al voltant del 0,5%-0,6%, i considerant que l'IPC segueixi el camí de moderació i tingui un increment mitjà al voltant del 3%-3,5% a final d'any.