Notícies de economia

ep archivo   londres reino unido

L'atur del Regne Unit es manté al 3,7%, per sota del previst

La taxa d'atur del Regne Unit es manté estable al 3,7%, una dada que ha estat millor del previst, i és que el consens augurava una aturada del 3,8% durant el trimestre comprès entre novembre del 2022 i gener de 2023. Així mateix, es manté 0,3 punts percentuals per sota dels nivells anteriors a la pandèmia.

le president de la reserve federale americaine jerome powell tient une conference de presse apres l annonce par la fed d une hausse d un quart de point des taux d interet a washington

Nomura preveu una retallada de 25 punts bàsics de la Fed la setmana que ve per la crisi financera

Una de les conseqüències de la crisi bancària que ha esclatat a l'altra banda de l'Atlàntic és que els plans de la Reserva Federal (Fed) pel que fa als tipus sembla que s'han desbaratat del tot. Davant els 50 punts bàsics de pujada previstos per a la setmana que ve després de la darrera intervenció de Jerome Powell davant el Comitè Bancari del Senat, ara s'anticipa una alça de 25 punts bàsics i fins i tot s'especula que el banc central nord-americà no tocarà els tipus dimecres que ve per intentar no aprofundir en la crisi que s'ha desfermat.