• La declaració de la renda s'ha de presentar entre el 4 d'abril i el 2 de juliol
ep hacienda declaracion renta
EUROPA PRESS

Les dades fiscals de l'exercici 2017 corresponents a tots els contribuents començaran a estar disponibles a partir d'aquest dijous, 15 de març, i així serà el primer any durant el qual l'Agència Tributària avança alguns dels esdeveniments i serveis associats a la seva campanya de la declaració de la renda, que no podrà presentar-se fins al pròxim mes d'abril.

Els terminis de la presentació de la declaració de la renda s'estendran des del 4 d'abril al 2 de juliol. Per la seva banda, aquest mateix dijous els contribuents podran accedir a les seves dades fiscals des de la pròpia pàgina web de l'Agència Tributària o des de la seva 'app' al telèfon mòbil.

L’'app' mòbil és una de les principals novetats d'aquest any a la campanya

Precisament una de les grans novetats de la campanya de la renda aquest any és el llançament de l'aplicació de telèfon mòbil que permetrà a l'usuari l'accés a les seves dades fiscals, número de referència, missatges... i presentar la seva declaració de la renda. No obstant això, des de l’'smartphone' no es permetrà modificar l'esborrany, alternativa únicament disponible si es realitza a través del lloc web de l'organisme.

Aquest dijous 15 de març els contribuents també tindran a la seva disposició el número de referència que els servirà com a clau d'accés a altres serveis limítrofs a la pròpia campanya de la renda. L'últim dia que s'admetrà a tràmit la presentació de la declaració serà el citat 2 de juliol, tot i que en cas de voler domiciliar el resultat s'hauran de presentar abans del dia 27 de juny.

Noticias relacionadas

contador