bill murray

Un hacker ha robat a prop de 185.000 dòlars en ethereum de la criptocartera de l'actor i comediant Bill Murray, hores després que aquest recaptés els fons en una subhasta benèfica d'NFT.

Segons informacions de diversos mitjans especialitzats, el hacker va començar a buidar la cartera de Murray dijous, poc després que un col·leccionable d'NFT 'Beer With Bill Murray' es vengués per 119,2 ethereum, uns 185.0000 dòlars. L'equip de Murray donaria els fons a una organització sense ànim de lucre que recolza els veterans, segons Coinbase.

Segons publica Coindesk, l'equip de Murray va poder frustrar part de l'hackeig i va protegir unes 800 NFT de la col·lecció de Murray.

Project Venkman, un soci a la subhasta d'NFT que és copropietat de Murray, va confirmar l'hackeig en un tuit divendres. "Ahir a la nit la cartera de Bill va ser hackejada en un esforç coordinat per hackers que van robar els fons recaptats a la subhasta. No ho tolerarem", va dir el Projecte Venkman, mentre anunciava una campanya de GoFundMe per compensar la pèrdua.

Chive Charities va tuitejar dissabte que la campanya de recaptació de fons havia estat un èxit, i estava "encantat d'anunciar que hem superat l'objectiu de 25.000 dòlars en menys de 24 hores."

L'equip de Murray està treballant amb la policia i l'empresa d'anàlisi de criptomonedes Chainalysis per localitzar el hacker.

contador