ethereumcb1

Ral·li a les criptomonedes dimecres a la matinada, que es manté aquest dijous, a la calor de la decisió de tipus d'interès de la Reserva Federal dels EUA (Fed) que ha rebutjat la incertesa del mercat al voltant de l'enduriment monetari del banc central. El ritme de l'entitat presidida per Jerome Powell se cenyirà al que van descomptar els inversors, cosa que ha desencadenat un moviment de ven el rumor, compra la notícia. A més de les alces del bitcoin fins a gairebé 40.000 dòlars, les altcoins han pujat al compàs de la música de la Fed.

Com es podia esperar, l'impacte ha estat alcista gairebé immediatament per a les criptos. L'ethereum (ETH) ha seguit a prop els moviments del BTC aquest any. Així, la segona criptodivisa més gran del món també ha pujat un 5% i actualment cotitza als 2.940 dòlars, amb els 3.000 dòlars a tir de pedra. Si supera aquesta important zona de control, prosseguirà amb les pujades fins als 3.200 i obre les portes a la reconquesta dels 3.500 dòlars.

Luna de Terra i XRP de Ripple també han pujat un 5%. A més, ETH està donant alguns senyals alcistes als gràfics tècnics.

Alguns dels moviments més forts a la llista de les deu principals criptomonedes els han protagonitzat la solana (SOL), el cardano (ADA) i l'avalanche (AVAX). La cotització de la solana ha pujat un 10% i actualment es canvia de mans al voltant dels 95 dòlars.

El cardano (ADA) i l'avalanche (AVAX) han fet un fort salt guanyant cadascun més del 13%. Encara queda per veure si es tracta d'un veritable canvi de tendència o només una ruptura momentània per ara.

Noticias relacionadas

contador