michael saylor microstrategy

MicroStrategy no es deixa espantar pel gran patacada del bitcoin i ha augmentat la seva exposició en la més operada de les divises digitals en invertir 10 milions de dòlars més, en una clara mostra que el seu fundador, Michael Saylor, renova la seva aposta pel criptoactiu.

La companyia de programari empresarial coneguda per la seva postura alcista en a les criptodivises va revelar durant una presentació dimarts que va comprar 229 bitcoins a un preu mitjà d'aproximadament 43.663 dòlars cada una. MicroStrategy posseeix ara uns 92,079 bitcoins, que diu haver adquirit per uns 2.250 milions de dòlars a una mitjana d'uns 24.450 dòlars per token.

L'empresa dirigida per Saylor, és una de les poques que han inclòs el bitcoin en els seus balanços. Saylor ha estat un dels principals defensors de la moneda digital, argumentant que la relaxació de la política inflacionista de la Reserva Federal va contribuir a agrir el seu interès per l'efectiu.

La revelació de MicroStrategy es produeix enmig d'una caiguda dels preus de les monedes digitals provocada en gran mesura per les publicacions a Twitter d'Elon Musk, la empresa del qual de vehicles elèctrics Tesla va comprar bitcoins a principis d'aquest any. Musk va nomenar la setmana passada l'ús d'energia del bitcoin com "una bogeria" i va dir que Tesla suspendria la compra de cotxes utilitzant el token, fent que el preu es desplomés. Durant el cap de setmana, després d'insinuar que la seva empresa podria haver venut les seves participacions en la reina de les criptos, Musk es va veure forçat a aclarir que no s'havia desfet dels seus actius.

Altres també han aprofitat la caiguda. Cathie Wood, directora d'Ark Investment Management i una altra important defensora de les monedes digitals, va comprar accions de Coinbase Global Inc dilluns, quan les accions van caure gairebé un 4%. De fet, va comprar accions per almenys un dels seus fons cada dia de la setmana passada, segons els correus electrònics de l'activitat comercial de l'empresa recollits per Bloomberg.

Noticias relacionadas

contador