solana avalanche y terra portada

El mercat s'ha preguntat durant els darrers dies si el col·lapse de LUNA (la 'cripto' de Terra) ha tingut al darrere algun interessat que li hagi fet caure, tal com es va començar a comentar per alguns fòrums d'internet i xats de Telegram. Tot i això, algunes companyies sobre les quals es posava el focus, Gemini, BlackRock i Citadel, ho han negat.

"Estem al corrent d'un rumor recent que va suggerir que Gemini va fer un préstec de 100.000 bitcoins a grans contraparts institucionals que, segons s'informa, va resultar en una venda massiva en LUNA. Gemini no va fer aquest préstec", afirma al seu compte oficial de Twitter Gemini.

En la mateixa línia s'ha expressat el portaveu de BlackRock, Logal Kofflet: “Els rumors que BlackRock va tenir un paper al col·lapse d'UST són categòricament falsos. De fet, BlackRock no comercia amb UST”.

I des de Citadel, un portaveu de la companyia ha afirmat que la companyia no comercia amb monedes estables, incloent-hi el UST.

Fa uns dies la comunitat criptogràfica va començar a especular amb la possibilitat que darrere de la caiguda de LUNA hi hagués certs interessos. Tot i això, alguns dels principals participants del mercat han 'comprat' la línia argumental d'aquestes tres companyies després de les negacions.

De fet, el fundador de Dogecoin, Billy Markus, va fer un comentari sarcàstic destacant l'absurditat de les acusacions: "A qui se suposa que hem de creure, a vostès o a algun 'larper' de text verd anònim en 4chan?"

Noticias relacionadas

contador