ripple-criptomoneda
Pixabay

L'exdirector de tecnologia (CTO per les sigles en anglès) de Ripple Labs, Jed McCaleb, compta amb l'escassa quantitat de només 46,7 XRP per valor d'uns 16,3 dòlars a la cartera. El fet es produeix uns dies després que s'informés que McCaleb s'havia pres un descans de la venda d'XRP, segons dades de TacoStand recollides per The CryptoBasic.

Un total de 5,32 milions d'unitats d'XRP encara eren a la cartera de McCaleb fa dos dies, segons ha informat The CryptoBasic. No obstant això, no va passar molt de temps abans que descarregués gairebé tots els XRP al seu compte, deixant només 46,7 ripple.

Abans que McCaleb deixés Ripple, va rebre milers de milions d'XRP, que va continuar venent en diferents ocasions. Segons la informació proporcionada pel proveïdor de dades de criptodivises en cadena Whale Alert i recollit per TheCryptoBasic, McCaleb va vendre amb èxit 5.700 milions d'XRP per 3.100 milions de dòlars a un preu mitjà de 0,55 dòlars/XRP transcurs de vuit anys.

A causa de la brutal venda d'XRP de McCaleb, molts creuen que les seves activitats han impactat negativament en el preu d'XRP al llarg dels anys.

"Ja que únicament està venent XRP, està afegint a la quantitat neta disponible. També és important tenir en compte que sembla que els guanys s'estan cobrant directament a través de Bitstamp, i no trobem evidència que res d'això s'estigui reinvertint en el mercat de criptomonedes", va assenyalar WhaleStats, proveïdor de dades de criptomonedes, en un article.

Noticias relacionadas

contador