criptomonedas bitcoin ethereum portada

Les criptomonedes tornen al vermell aquest dimecres, amb retrocessos per a tot el mercat, cosa que inclou la seva capitalització total que perd un 2% en les últimes 24 hores i se situa per sota de la marca de 2 bilions de dòlars que va recuperar el 8 de febrer. El bitcoin ha fallat a la resistència dels 45.000 dòlars i ara torna cap a l'àrea dels 43.000. A les altcoins, l'ethereum ha corregut la mateixa sort en les últimes 24 hores i batalla amb els 3.100 dòlars.

Tot i que els tancaments de les dues últimes sessions de l'ether (ETH) -la unitat de la xarxa Ethereum- estan per sobre d'aquest nivell de preus, els mínims de les quatre últimes jornades són a la franja de 3.000 dòlars. Això indica que ha fallat a estirar el momentum per sobre de la resistència de 3.200 dòlars, màxim del 8 de febrer.

L'anàlisi tècnica indica que l'ETH es manté consolidant per sobre de la zona de suport de 3.000 dòlars, va estendre l'augment i va ser capaç de superar la resistència abans esmentada, fins i tot va arribar a cotitzar fins als 3.235 abans que es produís una correcció a la baixa. El preu de l'ether fins i tot va baixar per sota del nivell d'entrada del 50% del moviment ascendent des del mínim d'oscil·lació de 2.952 dòlars fins al màxim de 3.325 dòlars. A més, hi va haver una ruptura per sota d'una línia de tendència alcista clau amb suport a prop dels 3.160 al gràfic horari de l'ethereum, segons NewsBTC.

Els analistes insisteixen que la meta que cal superar amb claredat i en preus de tancament per veure alces fins a l'objectiu dels 3.400 són els 3.200 dòlars. Mentrestant, el més probable és que entri en un moviment de consolidació entre el suport dels 3.000 dòlars i la zona de control.

En altres criptovalors, el shiba inu deixa caigudes de gairebé un 10%, després d'haver liderat les alces del mercat per dues sessions consecutives. El dogecoin també cedeix terreny, igual que la solana, el ripple i el cardano, amb reculades per sobre del 5%.

Noticias relacionadas

contador