ep argentina establece un minimo de 212 euros de extraccion diaria en cajeros automaticos
EUROPA PRESS - Archivo

La instal·lació de caixers automàtics de criptomonedes s'ha estancat recentment. La instal·lació de caixers automàtics de criptomonedes va començar a estancar-se el 2022. Aquest és el quart mes en què la tendència és lenta. A principis d'any, va caure un 14,3% fins als 1.687 caixers automàtics des del màxim de desembre del 2021 de 1.969 caixers automàtics.

El nombre de nous caixers automàtics de criptomonedes instal·lats a nivell mundial ha caigut al seu nivell més baix des del 2019, ja que el mercat de criptomonedes es desaccelera. Es van instal·lar 1.817 caixers automàtics de criptomonedes a nivell mundial als dos primers mesos del 2022 mentre que, durant el mateix període de l'any passat, es van instal·lar 2.435 caixers automàtics de criptomonedes. L'adopció del bitcoin com a moneda de curs legal per part d'El Salvador va accelerar la tendència.

Els caixers automàtics de criptomonedes van ser creats el 2014 i serveixen un propòsit essencial per a l'economia del bitcoin. Els caixers ajuden els usuaris a accedir i dipositar les tinences del bitcoin contra les corresponents reserves d'efectiu. Quan es van introduir, només hi havia 301 caixers d'aquest tipus a tot el món.

En un moment en què les regulacions frenen la incorporació de caixers automàtics de criptomonedes a altres regions, la senadora mexicana Indira Kempis va anunciar recentment la posada en marxa del nou caixer automàtic a l'edifici del Senat de Mèxic. El total de caixers automàtics a la jurisdicció nord-americana puja ara a 14.

Tal com indica CryptoMonday, el mercat dels caixers automàtics de criptomonedes encara té molt potencial a causa del creixent nombre de joves que adopten les criptomonedes. Tot i els reptes, es preveu que el mercat mundial de caixers automàtics de criptomonedes arribi als 3.557,05 milions de dòlars el 2030.

contador