fisher investments europe ce que vous devez savoir avant d investir dans les cryptomonnaies

La Reserva Federal dels EUA (Fed) ha iniciat un nou programa per supervisar l'activitat amb criptomonedes als bancs nord-americans. L'objectiu és limitar certes activitats i facilitar un camp de joc més just per a les entitats involucrades a la indústria.

El programa és una mesura addicional a la qual es va aprovar el gener que té com a objectiu garantir que tots els bancs supervisats per la Fed estiguin subjectes a les mateixes limitacions relacionades amb les criptomonedes.

En concret, els bancs tenen el deure obtenir una no objecció de supervisió per escrit de la Fed abans d'emetre, mantenir o realitzar transaccions en criptovalors de dòlars utilitzats per facilitar els pagaments, com les monedes estables.

Perquè els bancs rebin aquesta no objecció per escrit han de demostrar una gestió de riscos adequada, és a dir, comptar amb sistemes per identificar i monitoritzar qualsevol risc potencial, incloent-hi les amenaces de ciberseguretat i finances il·lícites.

Les activitats regulades pel programa inclouen la custòdia, el préstec, el comerç, l'emissió o la distribució de criptomonedes.

contador