criptomonedas oficiales 1024x768

Charles Hoskinson, fundador de Cardano, considera que hi ha un antagonisme innecessari a l'espai de les criptomonedes. Així s'ha expressat a través d'un fil d'un total de 9 tweets, en què Hoskinson ha afirmat i condemnat les dures opinions sobre la xarxa Cardano que tenen molts a la comunitat d'Ethereum. Cardano és una cadena de blocs de prova de participació escrita en codi obert amb capacitat d'executar contractes intel·ligents.

"Existeix aquest estrany món paral·lel en què tot el que ha fet Cardano és una estafa inútil que no podria ser innovadora", ha tuitejat Hoskinson i ha criticat que es consideri que són "una secta en deute amb un fundador malvat, sociòpata, però incompetent i mentider patològic que d'alguna manera ha ensopegat amb l'èxit robat, però que estarà a la presó en qualsevol moment quan el món es desperti. Seria ofensiu si no fos tan boig", informa Cryto Basic.

Tot i que, per a Hoskinson, és just i saludable que les xarxes s'interroguin sobre les diferències en el disseny del protocol, afirma que els desenvolupadors del nucli d'Ethereum s'han centrat a ignorar Cardano o tancar-se a parlar-ne amb objectivitat.

Confessant el que considera una tensió i competència innecessària a l'espai de les criptomonedes, el fundador de Cardano, va tornar a afirmar que Cardano canviaria el món. "[...] Però crec que res d'això importarà al final perquè canviarem el món", va afirmar Hoskinson.

Com calia esperar, les opinions de Hoskinson van rebre molt suport de la comunitat de Cardano. No obstant això, creients d'Ethereum com Anthony Sassano, fundador de The Daily Gwei i cofundador d'EthHub, van riure de Hoskinson, donant a entendre que el fundador de Cardano està desesperat per l'atenció de Vitalik Buterin.

Cal esmentar que la xarxa Cardano va dur a terme amb èxit dijous la seva actualització més important fins avui, la hard fork Vasil, aproximadament una setmana després que Ethereum portés a terme 'The Merge'. En particular, Hoskinson, al fil d'avui, afirma que la xarxa farà millores significatives en la governança i l'experiència de l'usuari al proper any. Dies posteriors a The Merge, Hoskinson s'ha dedicat a fer crítiques del model proof-of-stake (PoS) d'Ethereum, qualificant la xarxa com l'Hotel Califòrnia de les criptomonedes, informa Cryto Basic.

Noticias relacionadas

contador