novogratz

El mercat d'actius virtuals romandrà "volàtil i difícil" durant els propers trimestres, segons ha anticipat Michael Novogratz, CEO de Galaxy Digital, durant la presentació de resultats de la gestora especialitzada en criptomonedes, que han resultat febles al primer trimestre del 2022.

Durant la conferència de premsa de presentació dels seus comptes de gener a març, Novogratz ha anticipat que la correlació del mercat de valors i els actius digitals probablement pesarà sobre el mercat de criptomonedes durant algun temps.

"Les criptomonedes probablement cotitzaran en correlació amb el Nasdaq fins que aconseguim un nou equilibri. El meu instint és que hi ha una mica més de mal per venir, i que es negociarà en un mercat molt agitat, volàtil i difícil durant almenys els propers trimestres abans que la gent tingui la sensació que estem en un equilibri”, ha declarat el cap de la gestora.

Els comentaris de Novogratz també es produeixen en un moment en què Galaxy Digital Holdings Ltd. va registrar una pèrdua global neta de 111,7 milions de dòlars, enfront dels 858,2 milions de dòlars de guanys del primer trimestre del 2021. La companyia va subratllar la raó de les ombrívoles xifres, afegint: "La disminució va estar relacionada principalment amb les pèrdues no realitzades en actius digitals i en inversions en els nostres negocis de Trading i d'Inversió Principal, parcialment compensada per la rendibilitat als nostres negocis de Banca d'Inversió i Mineria i per la reducció de les despeses operatives."

A més, Galaxy Digital Asset Management va informar d'uns actius sota gestió (AUM) de 2.700 milions de dòlars el 31 de març del 2022, xifra que suposa una caiguda del 5% respecte al trimestre anterior.

Noticias relacionadas

contador