bitcoin 20210520103957

Les probabilitats que el bitcoin arribi als 100.000 dòlars abans que acabi l'any són amb cada dia i amb cada sessió menors, segons una anàlisi d'Unikrn publicat per Financial News. Concretament, del 16,7%, respecte al 20% anterior.

"La caiguda del seu preu s'ha estat cuinant a foc lent durant setmanes", reconeix Simon Peters, analista de criptoactius en eToro.

"La moralitat és que tots els mercats tenen pujades i baixades, però les criptos segueixen sent una classe d'actiu nou i volàtil que han de ser encara posades en prova en un ecosistema inflacionari", postil·la Peters. "Els inversors, per tant, han d'evitar prendre decisions basant-se només en el seu preu", aconsella.

I si cau per sota dels 10.000 dòlars? Les probabilitats que això passi s'han mantingut sense canvis al 21%, segons l'estudi. A més, l'alternativa més probable és que la reina de les monedes digitals posi punt i final el 2021 per sobre dels 50.000 dòlars, amb un 52%.

"La idea d'invertir únicament i exclusivament per especular anirà perdent força, i això és una cosa bona", assegura Barry Norris, d'Argonaut Capital. Les paraules de Norris cobren especial sentit si tenim en compte el seu passat (i present) criptoescèptic recolzat per obtenir un retorn del 50% posant-se curt en MicroStrategy.

"La majoria de persones que es refereixen a les criptos amb certa reverència fins i tot religiosa no tenen ni idea d'invertir... vegem on els porta això", adverteix Norris.

ESTÀ EL BITCOIN TAN MAL?

"Hi ha petits detalls que conviden a l'optimisme en el bitcoin després d'una caiguda des dels màxims anuals i històrics (65.520 dòlars)", concedeix l'analista tècnic de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, malgrat que "figura de volta com a tal no tenim encara".

"Tot suggereix que el bitcoin pot atacar en qualsevol moment la important resistència que té als 41.335 dòlars: màxims de juny i últim màxim decreixent", conclou.

ALTRES EL VEUEN ALS 112.800 DÒLARS

La previsió de creixement d'actius com el bitcoin estima el valor màxim de la moneda digital en 112.800 dòlars per 2022, segons un estudi publicat per StormGain, plataforma internacional líder en trading de monedes digitals, que planteja i estudia els principals riscos per al mercat de les criptodivises.

Noticias relacionadas

contador