ethereum 1024x575

El mercat de les criptomonedes està vivint un fortíssim ral·li a l'últim dia. Els inversors han injectat més de 50.000 milions de dòlars al mercat i ethereum (ETH), l'altcoin més gran del món, lidera aquest rebot, arribant als 1.500 dòlars per primera vegada des de La Fusió. Durant aquest rebot es va poder veure un esdeveniment vistós: diverses balenes van entrar al mercat per primera vegada en més d'un lustre.

Segons ha informat la companyia de seguiment i anàlisi de cadena de blocs Whale Alert, una balena “dormida” amb més de 200 ETH preminats valorats en 282,115 dòlars es va activar després de més de 7 anys inactiva.

Poc després, la plataforma de criptoanàlisi Santiment anunciava que una altra balena, inactiva per més de 6 anys, va decidir moure més de 22 milions de dòlars en ETH a una cartera buida. El moviment va desencadenar que ethereum es disparés un 8%.

Fa uns dies, informàvem que les dades de Santiment mostraven que les carteres dels anomenats taurons i balenes d'ethereum s'han desfet d'uns 3,3 milions d'aquests criptovalors en l'últim mes.

I és que els grans tenidors d'ethereum van acumular importants quantitats d'aquest criptovalor durant les setmanes prèvies a La Fusió, segons la plataforma de criptoanàlisi. Com es pot observar al gràfic compartit per Santiment, les balenes i els taurons van acumular 2,2 milions de criptovalors durant 8 setmanes consecutives, entre juliol i setembre, abans de començar a reduir les seves posicions.

Així mateix, segons dades de Coinglass, durant les últimes 24 hores s'han liquidat més de 475 milions de dòlars en ethereum. Aquest dimarts, el mercat de les criptomonedes va liquidar més de 700 milions de dòlars en posicions curtes i 100 més en posicions llargues, màxims dels últims tres mesos.

Noticias relacionadas

contador