ep blizzard battle net
BLIZZARD

Mentre la controvèrsia sobre els criptovalors no fungibles (NFT) continua, el president de Blizzard, Mike Ybarra, ha negat que la companyia estigui interessada a buscar la tecnologia de cadena de blocs per als seus jocs, segons la informació d'IGN.

  • 94,42$
  • -0,05%

Ybarra responia a un article de Video Games Chronicle en què s'informava que en una enquesta de 'YouGov' es preguntava als jugadors sobre les criptomonedes i els NFT als jocs d'Activision Blizzard. Això va provocar l'especulació que la mateixa Activision Blizzard estava enquestant els jugadors sobre la controvertida tecnologia.

El president de Square Enix, Yosuke Matsuda, creu fermament que val la pena afegir la tecnologia de cadena de blocs als videojocs. Va esmentar que volia "oferir incentius" als jugadors que vulguin crear continguts interessants que "segueixin evolucionant" utilitzant la cadena de blocs. En teoria, això permetria als creadors de continguts ser propietaris de parts del contingut creat per al joc.

Ubisoft ha estat un dels defensors més acèrrims dels jocs NFT. La companyia va introduir un sistema de cosmètics NFT anomenat Quartz, que ofereix cosmètics d'edició limitada que es poden revendre a canvi de criptodivises en mercats de tercers. Fins i tot després de la reacció dels fans sobre Quartz, el vicepresident del Laboratori d'Innovacions Estratègiques d'Ubisoft, Nicolas Pouard, va reafirmar-se en la decisió dient que els jugadors simplement no entenen els beneficis dels NFT.

No obstant això, molts a la indústria del joc no opinen el mateix. Els executius de PlatinumGames, Atsushi Inaba i Hideki Kamiya, han criticat públicament Konami per les seves motivacions pel que fa als NFT, ja que consideren que estan més motivats pels beneficis que per qualsevol altra cosa. Inaba va afegir que el concepte d'NFT podria ser important en el futur, però que els primers intents no beneficiaran els jugadors ni els desenvolupadors.

Blizzard té previst revelar aviat la propera expansió de World of Warcraft i desvetllar un joc de Warcraft per a mòbils al maig.

Noticias relacionadas

contador