salesforce
Salesforce

Salesforce Inc. entra al negoci dels criptovalors no fungibles amb l'anunci d'NFT Cloud, un servei que permet a les marques crear i vendre NFT. Entre els articles virtuals a la venda hi haurà obres d'art i objectes de joc.

  • 287,92$
  • -1,25%

NFT Cloud es presenta com un servei que permet a les marques ampliar les experiències dels clients a entorns Web3 de manera sostenible i amb confiança. Amb aquest servei, segons Salesforce, les marques poden encunyar, gestionar i vendre NFT directament a la plataforma Salesforce Customer 360. La plataforma permet a les marques connectar les dades dels clients de forma segura per obtenir una visió de 360 ​​graus a través dels mons físic i digital del client.

Es diu que el servei tendeix un pont entre les experiències físiques i digitals, permetent a les marques involucrar noves comunitats de forma única amb dades integrades. S'afirma que la possibilitat d'encunyar NFT mitjançant Salesforce i vendre'ls al comerç existent referma la fidelitat amb connexions virtuals. El servei també admet contractes intel·ligents recolzats per una plataforma de confiança.

NFT Cloud està dissenyat per ser sostenible i no admet cadena de blocs de prova de treball que consumeixen energia. Salesforce afirma que això es tradueix en un 99% menys d'emissions.

"NFT Cloud intenta ajudar els nostres clients a encunyar, gestionar i vendre NFT, i per descomptat, tot és sense codi", va expressar a TechCrunch el vicepresident sènior de tecnologia emergent de Salesforce, Adam Caplan.

Es va informar per primera vegada que Salesforce estava treballant en plans per llançar un servei al núvol per a les NFT al febrer. Es diu que els codirectors executius de Salesforce, Marc Benioff i Bret Taylor, van parlar de les NFT en un esdeveniment per a treballadors en línia.

contador