musk gamestop bitcoin
Alberto Sánchez

El mercat de criptovalors no fungibles (NFT) de GameStop Corp. ja s'ha posat en marxa i funciona amb el protocol de capa 2 de Loopring, segons informa Cointelegraph.

Loopring és un protocol que "impulsa intercanvis i pagaments descentralitzats altament escalables", segons el seu lloc web. Aquesta versió beta del mercat NFT està disponible i s'espera que el llançament oficial sigui aviat.

Adam Browman, cap de creixement de Loopring, afirma que l'associació pretén proporcionar un accés "ràpid, barat i segur" a la propietat digital, tornant als jugadors, creadors i col·leccionistes.

Els usuaris de la versió beta del mercat de GameStop tindran accés a velocitats millorades i costos més baixos, i podran fer dipòsits abans del llançament complet, que encara està per confirmar.

GameStop també es va associar amb Immutable X, un protocol de capa 2 per a NFT a la cadena de blocs d'Ethereum. A més, es rumoreja que l'empresa que està darrere del famós ral·li d'accions dels mems s'ha associat amb Microsoft per al seu mercat d'NFT, després d'haver anunciat una associació estratègica de diversos anys al mes d'octubre passat.

Noticias relacionadas

contador